-->

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 9)

Posted by syahira rusman Monday, August 13, 2012 0 comments
Assalamualaikum semua!

Okay, rasanya dah 3 bulan penulis tak buat entri susulan berkaitan Blogger Cantik. Tuptup malam ni ada masa lebih untuk BW jadi terhasil lah part ke-9 ini.. Sebelum tu penulis nak jemput korang semua join segmen terbaru --> Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek Julai 2012. Ringan-ringankanlah tangan korang tu yep!

5 blogger pilihan kali ini..

Eva Romina 
(Blogger & cikgu dari Kuching, Sarawak. 

Kalau dapat teacher cun macam ni masa kecik-kecik dulu kan best...ngee)

Ajwin Ajeera

(Awin ni dah lama bergelar blogger & akhir-akhir ni banyak entri dia pasal masakan. Bagi korang yang suka masak-masak, memang digalakkan usha blog dia. Memang banyak resepi yang dikongsi. Tapi kalau yang tengah lapar tu, baik pergi makan dulu kalau tak memang menjadi-jadi la kelaparan korang tu..)

Farahanis Waheda 

(Cantiknya nama..macam orangnya jugak..)

Nazatul Shima

(Penulis memang selalu baca entri dia. Blog dia pon cantik sangat!)

Farah Izwani

(Student HR management di UiTM Puncak Alam. Chomey nya dia senyum..)

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!


0 comments:

Post a Comment