-->

Apabila Lukisan Kanak-Kanak Dijadikan Patung Sebenar (15 gambar)

Posted by syahira rusman Saturday, July 21, 2012 2 comments
Imaginasi menjadi realiti.

Sebelum ini aku ada paparkan apabila lukisan kanak-kanak dijadikan ilustrasi yang awesome. Sekarang mari lihat pula apabila lukisan kanak-kanak menjadi realiti iaitu dijadikan patung. Ianya dihasilkan oleh firma Child's Own Studio.

Aku tidak tahu sama ada kanak-kanak akan suka lukisan mereka dalam bentuk patung ini atau mereka akan takut dengan imaginasi mereka sendiri yang telah menjadi realiti haha.






























Tibe2Jam6Petang  

2 comments:

syiqeen said...

best ! kan best klu sy boleh buat patung sendiri ..
ada lawa ade tak lawa ada buruk ada scary .. hehe..
meh sy nk vote sat ;
paling LAWA; yang keempat. (lawa pe -___-)
paling COMEL: ke tujuh )okay lah tu.. hehe)
paling SAYA SUKA; yang last tu. (lukisan buruk, tp patung die superb ! colourful ! ^^)

ps; sbnrnye , sy taktau pun ade contest mengomen, mmg sy nk komen and sy dah copy pun artikel ni. sy baru terbaca memo awak di bawaah skali ni . jadi, sy memohon utk mengjoin contest ni ya ! TQ !

syiqeen said...

http://crezilady.blogspot.com/2012/07/lukisan-budak-yang-jadi-patung.html

Post a Comment