-->

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 7)

Posted by syahira rusman Monday, September 17, 2012 1 comments
Salam semua. Sedar tak sedar, segmen Blogger Cantik ni dah sampai part ke-7. Adakah ini part yang terakhir? Heheh, belum lagi...

Tak sangka rupanya memang ramai yang berminat dengan entri ni. Terima kasih banyak kepada yang datang berkunjung & pada yang datang nak meng-copy paste tu, sila-silakan lah yer sebab penulis pun curik dari orang lain jugak...haha

Okay, tak nak merapu banyak sangat. Jom kita tengok siapa yang kena... Eh,eh, siapa yang terpilih la...


(Duk baca blog budak ni start tahun 2009 lagi. Macam² citer karut dia tulis & selalu sangat buat penulis gelak baca citer dia...menci! Trehehe)


(Blogger fofular dengan follower berjuta-juta lemon. Penulis selalu refer tutorial kat blog dia. Thanks tau!)


(Bakal doktor ni..ehem ehem. Tiba² pulak rasa nak demam ni...ngeee)


(Panggil dia Aishwarya Rai Yayan)


(Berbelit jari den nak taip nama dia ni...hoho)

Blog Rilek - Rilek

1 comments:

khoirin master seo said...

wow...blogger malaysia cantik cantik ya

Post a Comment