-->

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 8)

Posted by syahira rusman Monday, September 17, 2012 0 comments
Assalamualaikum semua!

Sejak akhir-akhir ni penulis agak sibuk dengan seminar & kursus. Mungkin korang tak perasan sebab blog ni masih diupdate paling kurang 3 entri setiap hari. Sebenarnya entri tu semua dah diset guna auto-publish. Okay, tak nak cerita panjang jom kita tengok 5 blogger pilihan kali ini!


(Nama sebenar dia Hanisah, tapi kenapa guna nama Hazanis? Haa itu yang penulis tak tahu..hehe)


(Rasanya penulis dah tak perlu kenalkan siapa dia ni. Salah seorang blogger hebbak kat Malaysia & blog Nurul sering dijadikan inspirasi blogger lain. Keep it up! Nok makang nasik minyok kekgi jangan lupa ajok...ngee)


(Student medik di UPM. Meme model fofular, banyak photoshoot sana sini...)


(Wah, muda² lagi dah ada blog. Tapi kena pandai bahagi masa blogging dengan pelajaran tau!)


(Blog yang sangat simple & widgetnya sangat teratur. Blog dia selalu je kita jumpa kat bloglist blogger lain. Sebab apa? Mesti la sebab blog dia best!)

More to come!

0 comments:

Post a Comment