-->

TIPS ! - Cara Buang Timeline pada Facebook anda

Posted by Muhamad Syafiq Sunday, November 4, 2012 0 comments
Tao tau pastinyer benci akan timeline yang telah aktif pada facebook korang dan berbakul-bakul jugak lah sumpah serananh korang kat Makzukberk tuh...hahaa. Tao pon tension jugak habis sume FB page tukar timeline dah tak best dah. Disini tao ade jalan penyelesaiannya.


Disini tao akan tunjukkan cara-cara bagaimana korang nak remove timeline tersebut pada account profil korang. Tapi... ade tapi pulak, ianya hanya berkesan pada korang yang dah install timeline remover ini la.

Ikuti langkah demi langkah bagaimana nak hilangkan timeline pada facebook korang di bawah ini....

Sumber : TaoTauAjer

0 comments:

Post a Comment